Skip to main content

Film

Alle de store sosiale mediene prioriterer video foran annet innhold, fordi video kommuniserer bedre og gir bedre resultater både for annonsering og annen kommunikasjon. Vi hjelper deg med innholdsproduksjon til digitale kanaler. Hos oss får dere en effektiv produksjon, til en god pris og til avtalt tid.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Youtube - Arctic Trucks AS - 4x4 bygg

Film fra Arctic Trucks Norge. De er markedsledende på ekstrautstyr og ombygging av 4×4 kjøretøy. Her følger vi byggeprosessen av en rå pickup.

Vimeo - Fagarbeider Ringnes

Film fra Ringnes. Her ønsker man mer fokus på fagarbeidere i matindustrien. Oppdrag på 9 filmer fra Matindustriens Opplæringskontor. 

Vimeo - Oslo Produksjon og Tjenester AS - Fagområder

Film fra Oslo Produksjon og Tjenester AS. Bedriften ønsket korte presentasjonsfilmer av sine fagområder. Vi produserte 21 filmer totalt.

Foto

Ascentia holder til på Karljohansvern i Horten. Her har vi også vårt loftstudio. Hit kan du komme på en fotoshoot eller gjøre videoopptak. Eventuelt bare ta en kaffe og diskutere ditt neste prosjekt.

Hva med å fornye bilder av ansatte på hjemmesiden, eller et bedre profilbilde på Linkedin?

Direktesendinger og Podkast

Vi tilbyr også direktesendinger og podkast. Vi redigerer og publiserer til de mest kjente plattformene. 

Her kan du høre en av de podcastene vi produserer: OmLivet Podden

Noen av våre siste oppdrag har vært for Forsvarets Høgskole  og Havforskningsinstituttet. Her har vi hjulpet med digitale sendinger med Microsoft Teams som plattform. Vi tilbyr et multikamera oppsett med flere retningsstyrte mikrofoner som dekker hele salen sømløst.