fbpx

Nettsider

En profesjonell nettside er viktig for bedriftens synlighet. Nettsiden må være optimalisert for søkemotorer og mennesker. Vi kan også sette opp nettbutikk for ditt firma. Vi benytter WordPress og WooCommerce som plattformer.

Visualisering

Vi synes også det er naturlig å kunne tilby gode foto- og videotjenester som en del av våre løsninger. Det kan være produktfoto til nettbutikken eller andre bedriftsfoto til hjemmeside og sosiale medier. 

Et bilde sier mer enn 1000 ord heter det. Tenk deg da hva 30 bilder i sekundet vil gjøre for din markedsføring. Video bør være en del av deres eksterne og interne kommunikasjon i dag. Det foregår et digitalt skifte fra tekst og bilder til video. Alle de store sosiale mediene prioriterer video foran annet innhold, fordi video kommuniserer bedre og gir bedre resultater både for annonsering og annen kommunikasjon. Drone inngår naturligvis også i vårt videoutstyr. 

Vi tilbyr også grafisk arbeid med logo, profilering, DM og annet materiell.

 

Synlighet

For å oppnå best synlighet på nett må man jobbe på flere områder. Nettsiden må være målrettet, troverdig og av bra kvalitet. I tillegg bør man være til stede på relevante sosiale medier som Linkedin, Facebook, Instagram, Youtube, Google osv. Vi hjelper dere med denne prosessen, inkludert organiske og betalte søk.

Webapps

Våre nettbaserte programmer utvikles i nært samarbeid med kunden og håndterer administrative og operative funksjoner på en effektiv og sikker måte.

Noen av våre løsninger er:
Eureka Movex: Administrasjonsprogram for flyttebyråer.

Eureka Distribusjon: Abonnements- og leveringshåndtering for store mengder ordrer. Eks. jobb-frukt.

Eureka Styreportal: Arbeidsverktøy for styrer i borettslag og sameier.

Eureka Katalog: Netthandelsløsning for importører/distributører mot forhandlere.

Eureka Service: Reklamasjons- og reparasjonshåndtering for serviceleverandør. Eks. Suunto i Norge.

Vi integrerer løsningene med eksport/overføring av ordrer, artikler og kunder til økonomisystemer, eks. Tripletex, Mamut, Fortnox m.fl. 

[]
1 Step 1

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
  • Kontakt

    Nedre vei 4A | 3183 Horten
    post@ascentia.no
    +47 971 86 535
    Kart: