fbpx

VIDEO KOMMUNISERER BEDRE

Alle de store sosiale mediene prioriterer video foran annet innhold, fordi video kommuniserer bedre og gir bedre resultater både for annonsering og annen kommunikasjon.  La oss hjelpe dere å bygge merkevaren og forsterke deres profil. Vi har eget studio og hjelper dere med idéutvikling. Hos oss får dere en rask og effektiv produksjon, til en god pris og til avtalt tid. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.

Presentasjonsvideo

Effektiv profilering og markedsføring av egen bedrift eller deg selv. Filmen kan deles på mange digitale plattformer og gir derfor et stort nedslagsfelt.

Produktvideo og foto

Øk salget med en engasjerende produktvideo. Vi tilbyr også produktfoto om dere trenger nye bilder til nettbutikken for eksempel.

Eventvideo

Skap mere oppmerksomhet rundt ditt event. Om vi filmer selve eventet også får du også tatt vare på de spesielle øyeblikkene.

Opplæringsvideo

Spre kunnskap om dine produkter eller interne rutiner. Dette er meget effektivt og kan brukes i mange sammenhenger både internt og eksternt.

Dronefilm og foto

Med dronefilm og foto får man nye perspektiver. Mange bruksområder, og det krydrer de fleste produksjoner. Kan også brukes til inspeksjon.

Bedriftsfoto

På tide med nytt profilbilde på LinkedIn eller nettsiden? Dere kan komme til vårt studio, eller vi kommer til dere. Ikke glem miljøbilder til nettsiden.

Våre siste prosjekter

@Work – Vi gjør en forskjell!
Presentasjon av Norske Vaskerier SA.
Horten Næringsforum
Vestfold Bygg og Rekkverk AS – Over Agder.
Jan Kolstad – Utstilling i Løvøykapellet
[]
1 Step 1

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
  • Kontakt

    Nedre vei 4A | 3183 Horten
    post@ascentia.no
    +47 971 86 535
    Kart: