fbpx
  • Hjem
  • Direktesending

Direktesending

Dette er en veldig tidsaktuell og fin måte å dele informasjon fra de fleste typer arrangementer. Her vil arrangementet strømmes rett til sosiale medier, eller man kan strømme til et Microsoft Teams eller Zoom møte. I disse tider med Koronavirus er det spesielt viktig å vurdere digitale alternativ til fysiske møter. Vi kan tilby et eget studio for mindre grupper, men det mest vanlige er at vi kommer med livestudio til de lokalene kunden ønsker. 

Live streaming til Youtube


Vi tilbyr standard oppsett med opp til 4 kameraer, og 4 separate lydkilder, men mer omfattende oppsett kan avtales ved behov.  Vi bruker kamera og lydsystemer av høy kvalitet som igjen gir en meget god opplevelse for de som ser på. Kamera kan byttes ut med innhold fra PC eller andre kilder som kan kobles til via HDMI.

Kun videoopptak av arrangementet er naturligvis også et alternativ. Dette gir de samme mulighetene for overføring til sosiale medier og web i etterkant.

Vi tilbyr også profesjonelt studioutstyr for Podcast. 

Eksempler på oppsett

Når 80 ansatte i BDT Viken skal gjennom obligatorisk kursing er det lurt å tenke alternativt i disse tider. Mange fulgte kurset fra avdelingskontorene via Youtube. Med god lyd og god video, filmet med profesjonelle kameraer, så blir det en bra brukeropplevelse.

Underveis i sendingen kan man holde kontakt med seere via chat. Det vises også kontinuerlig statistikk, og vi kan legge på grafiske elementer i sendingen om ønskelig.

Næringsfrokost på Tufte Gård arrangert av Horten Næringsforum og Horten kommune. Her er et innlegg fra Tufte Wear AS. Vi delte opp arrangementet i forhold til de forskjellige foredragsholderne, og publiserte hele serien ut på kundens Youtube kanal. 

Her har vi et Microsoft Teams studio i Oslo og flere avdelingskontor er med i Teams sendingen. Vi filmer med flere kameraer og lydkilder i Oslo. Tema er Erfaringssamling og kunde Landsforeningen for Pårørende innen Psykisk helse.

Ta kontakt

[]
1 Step 1

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
  • Kontakt

    Nedre vei 4A | 3183 Horten
    post@ascentia.no
    +47 971 86 535